PHP CSS WordPress

Als werkzoekende zie ik dat er veel vraag is naar Front- & End developers. Hier solliciteer ik dan ook op. Want ik kan websites bouwen en vind het ook enorm leuk om  het te doen. Maar na elke sollicitatiebrief krijg ik het antwoord dat ze voor een ander hebben gekozen.

Het voordeel is dat ik een grafische achtergrond heb en tevens voor de productfotografie kan zorgen en werken met Photoshop. Het is enorm handig als je de kennis hebt van verhoudingen, kleuren, vormgeving en lay-out.

"Maar schijnbaar kom ik toch iets te kort" Dus!

Heb ik een bericht geplaatst in een Linkedin groep. Daar hebben diverse bedrijven op gereageerd en na enig uitzoek werk op internet heb ik uiteindelijk uit deze bedrijven een keuze gemaakt en een online proefles gevolgd bij Eduvision. Dit werkte fantastisch.

Na deze proefles een goed beeld gekregen wat voor mij de beste cursus is om te volgen om mijn kennis te verbreden en in september start ik met heel veel zin aan deze cursus.

Wordt vervolgd…