Over Mij

PROFIEL

Mijn creativiteit in combinatie met het goed kunnen visualiseren kan ik goed inzetten bij het grafisch vormgeven. Ik werk accuraat, planmatig en gedisciplineerd, wat ervoor zorgt dat ik mijn werk altijd op tijd af heb. Collega’s en relaties kunnen dan ook altijd op mij rekenen.

Ik leer snel en pak nieuwe ontwikkelingen snel op. Ik werk graag in teamverband, maar kan ook indien dit is vereist prima zelfstandig werken. Mijn enthousiasme kan ik goed overbrengen om collega’s te motiveren. 

Daarnaast ben ik bereid om ook andere werkzaamheden op te pakken als dat wordt vereist (breed inzetbaar) en denk ook niet in “hokjes”. Loyaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel richting bedrijf en collega’s zijn voor mij een vanzelfsprekendheid.

Ik ben fit, energiek en houd van bewegen en sporten. Gezonde voeding en koken spelen hierbij een belangrijke rol.

VAARDIGHEDEN

Ik heb mijzelf in de afgelopen 18 jaar op het gebied van grafisch vormgeven goed kunnen ontwikkelen en heb veel ervaring opgebouwd met Creative Cloud pakket waaronder Adobe Photoshop, -Indesign, -Illustrator en -Acrobat, maar ook videobewerkingssoftware zoals Premiere Pro en iMovie 

Nieuwsbrieven opmaken in de programma’s, Mailchimp en BeePro. Ik heb meerdere websites gebouwd in WordPress en van diverse websites doe ik ook de onderhoud. Ik heb mij bezig gehouden met productpromotie via Social Media kanalen.

In de loop der jaren diverse gespecialiseerde opleidingen gevolgd op het vlak van het bouwen van websites en webshops, Search Engine Optimization (SEO) en het maken van Infographics.

Fotografie is een hobby. Ik heb zowel ervaring met productfotografie fotografie in het vastgoed, als met de natuur- en omgeving, daarnaast heb ik ook gewerkt met drones (film en fotografie).

Ik ben altijd bereid om mezelf verder te ontwikkelen middels het volgen van cursussen en opleidingen om de functie beter te kunnen invullen.

WERKERVARING

Gedurende mijn loopbaan in de grafische sector heb ik veel ervaringen opgedaan in verschillende branches.

In de kledingbranche, waar ik met veel plezier gewerkt heb, lag de focus op het ontwerpen van schoenen, productfotografie, visual merchandising, advertenties etc.Ook het in de markt zetten via social media behoorde daartoe.

In de vastgoedbranche, waar ik: ruim 5 jaar heb gewerkt, verzorgde ik het drukwerk van brochures, de opmaak van flyers, prospectussen, etc. Social media, nieuwsbrieven en de websites vormden een belangrijk aspect bij het promoten van de huurwoningen. 

Al het drukwerk zowel digitaal als in print. Denk hierbij aan bewaken van de huisstijl, ontwerpen van de logo’s van de woningfondsen, het maken van de brochures, advertenties, banners, bouwhekdoeken, 4-pagers en flyers. Het bijhouden van een beeldbank van alle gerealiseerde projecten. Maar ook het bouwen en onderhouden van diverse websites.

In de voedingbranche heb ik enkele opleidingen gevolgd. In samenwerking met een personal trainer heb ik een kookboek gemaakt op macro gebied en een ander kookboek die ik met een biologische tuinder, het gehele proces van een zaadje zaaien, tot het bedenken en bereiden van het recept in beeld gebracht.

Algemeen: Adobe Acrobat het maken van digitaal invulbare PDF formulieren. In mijn vrije tijd heb ik een webshop gebouwd perlinabracelet.com.

Link naar Getuigschrift Credit Linked Beheer

Link naar Getuigschrift van de Hormoonfactor